Haber ve Etkinlikler

5000 MİNİK KALBİ BAŞTAN AYAĞI GİYDİRDİK!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri bu yıl 6. sını gerçekleştirdikleri “Bu Kış Beni Sen Giydir” isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türkiye geneli devlet okullarında öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencileri baştan ayağı giydirdiler.


İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, eğitim hayatını güç şartlarda sürdüren çocuklar için önemli bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirdi. Proje kapsamında, tüm Türkiye kampüslerimizdeki liderlik akademisi öğrencileri projelerinin her aşamasını kendileri yöneterek ihtiyaç sahibi devlet okullarını belirlediler. Ardından öğrencilerin kıyafet bedenlerini tespit ederek projeleri için heyecanla çalışmaya başladılar. Okullara astıkları afişler ve sosyal medya aracılığı ile projelerini Türkiye’nin dört bir yanına duyurdular. Projelerini velilerine, iş insanlarına anlattılar, destek istediler. Öğrencilerin bu anlamlı projelerine duyarsız kalmayan veliler ve sponsor bağlantıları ile proje çığ gibi büyüdü. Kampüslerinde ağırladıkları rol model seminer konuklarına projelerini anlatarak onları da projeye dahil ettiler.

5000 çocuğu baştan ayağı giydirdiler!

Öğrenciler, kendi çabalarıyla kazak, pantolon, mont ve bottan oluşan yeni kıyafetleri satın almak için büyük çaba gösterdi. İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin tüm kampüslerinde görev alan 500 liderlik akademisi öğrencisi, tespit ettikleri okulları tek tek ziyaret ederek onları büyük heyecanla bekleyen kardeşleri ile bir araya geldiler. Türkiye’nin her bölgesine giden öğrenciler, topladıkları mont, pantolon, kazak ve bottan oluşan kışlık giysi paketlerini ihtiyaç sahibi çocuklara kendileri teslim etti. 2 ay süren proje sonunda öğrenciler 45 ilde 5000 öğrenciye ulaştı. Liderlik Akademisi bu anlamlı projeleri nedeniyle çeşitli ilçe belediyeleri, kaymakam ve kamu kurumları tarafından tebrik edildi,  teşekkür belgeleri ve plaket ile onurlandırıldı. 

t-MBA Eğitim Modeli ile duyarlı ve vicdanlı nesiller yetiştiriyoruz!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA eğitim modeli ile öğrencilerinin yaşadığı ülkeye, topluma duyarlı bireyler olarak yetişmesine büyük önem veriyor. Bu amaçla öğrencilerin sosyal sorumluluk projelerinde yer almalarını teşvik ediyor. Son olarak “Bu Kış Beni Sen Giydir” projesini gerçekleştiren öğrencilerimiz, binlerce dar gelirli öğrenci arkadaşına soğuk kış aylarında sıcak bir el uzattı.




 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL