Haber ve Etkinlikler

5000 MİNİK KALBİ ISTTIK

t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerimiz, 7.sini gerçekleştirdikleri “Bu Kış Beni Sen Giydir” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türkiye geneli devlet okullarında öğrenim gören ihtiyaç sahibi 5000 öğrenciyi baştan ayağı giydirdiler.


Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, geleneksel hale getirdikleri “Bu Kış beni Sen Giydir” isimli sosyal sorumluluk projelerinde bu sene de hedeflerine ulaştı. Projelerine ihtiyaçlı devlet okulu öğrencilerini tespit ederek başlayan öğrencilerimiz, öğrencilerin kıyafet ve ayakkabı bedenlerine göre kıyafet alımı yaptılar. Okullara astıkları afişler ve sosyal medya aracılığı ile projelerini Türkiye’nin dört bir yanına duyurdular. Projelerini velilerine, iş insanlarına anlattılar, destek istediler. Öğrencilerin bu anlamlı projelerine duyarsız kalmayan veliler ve sponsor bağlantıları ile proje çığ gibi büyüdü. Türkiye genelinde 48 ilde 5000 öğrenciye mont, bot, kışlık kıyafet yardımında bulundular.

Öğrenciler, kendi çabalarıyla kazak, pantolon, mont ve bottan oluşan yeni kıyafetleri satın almak için büyük çaba gösterdi. Doğa Kolejinin tüm kampüslerinde görev alan 500 liderlik akademisi öğrencisi, tespit ettikleri okulları ziyaret ederek onları büyük heyecanla bekleyen kardeşleri ile bir araya geldiler. Kendi elleri ile hazırladıkları hediye paketlerini minik kardeşleri ile birlikte açtılar. Ülkemizin her bölgesine ulaşmaya çalışan öğrencilerimize gidemedikleri illere kıyafetleri kargo ile gönderdi. 2 ay süren proje sonunda öğrenciler Liderlik Akademisi bu anlamlı projeleri nedeniyle çeşitli ilçe belediyeleri, kaymakam ve kamu kurumları tarafından tebrik edildi, teşekkür belgeleri ve plaket ile onurlandırıldı.







DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL