8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ GELENEKSELLEŞEN LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ'NDE BU YIL OZAN DOĞULU ve ECE SEÇKİN'LE KEP ATIYOR

Ortaokul eğitimini tamamlayan öğrencilerimizi, Ülker Sports Arena'da gerçekleşecek kep töreni ve Ozan Doğulu & Ece Seçkin konseriyle liseye uğurluyoruz.

ETİKETLER : doğa koleji mezuniyet , ozan doğulu , ece seçkin , kep atma töreni , diploma töreni , liseye geçiş töreni , ülker sports arena , doğa koleji konser

Doğa Kolejinin gelenekselleşen Liseye Geçiş Töreni bu yıl da bir kep şölenine dönüşüyor. Ülker Sports Arena'nın muhteşem atmosferinde gerçekleşecek olan bu yılki kep törenimizin konukları Ozan Doğulu ve Ece Seçkin..

13.00’de başlayan törenimizi YouTube hesabımızdan ve dogakoleji.k12.tr/canliyayin/ adresinden canlı yayında izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Doğa Koleji velilerinin de katılacağı görkemli törende öğrencilerimiz tek tek takdim edilerek ortaokul diplomalarını alacak. Kampüs, sınıf ve öğrenci takdimlerinin ardından kep sevinci Ozan Doğulu ve Ece Seçkin'in konseriyle  daha da renklenecek. Sevilen sanatçılar, muhteşem lazer ve ışık gösterileri eşliğinde binlerce Doğa Koleji öğrencisinin ve velisinin kep gururuna ortak olacak, en güzel şarkılarını öğrencilerimiz için seslendirecek.

Tarih: 25 Mayıs 2019 Cumartesi
Yer: Ülker Sports Arena