8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ HAZIR MISINIZ? MUHTEŞEM LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ'MİZ 29 HAZİRAN'DA!

İTÜ ETA Vakfı Dogˆa Koleji ortaokul öğrencilerimizin coşkuyla kutlayacağı Liseye Geçiş Töreni’miz için geri sayım başladı! Muhteşem gece 29 Haziran'da!

ETİKETLER : liseye geçiş töreni , Emre Kaya , Simge Sağın , Son Feci Bisiklet , online mezuniyet

İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin gelenekselleşen liseye geçiş töreni bu yıl online gerçekleşiyor. 29 Haziran saat 19.00'da kampüslerimize özel online törenlerle başlayacak olan program saat 21.00'de Instagram canlı yayınlarında Emre Kaya, Simge Sağın, Son Feci Bisiklet konserleriyle renklenecek. Bu coşkuyu hep birlikte yaşamak için Liseye Geçiş Törenimiz’de buluşmak dileğiyle.