AB PROJE YAZMA EĞİTİMİ'NİN İKİNCİSİ ATAŞEHİR KAMPÜSÜ'MÜZDE GERÇEKLEŞTİ

Türkiye’nin en çok AB Projesi gerçekleştiren eğitim kurumu olma ünvanını koruyan Doğa Okulu sadece akademik alanda değil, sosyal alanda da başarılı öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyor.

ETİKETLER : ab , proje , eitim , AB Proje Yazma Eğitimi , Doğa Okulu AB Projeler Koordinatörlüğü

Öğrenci ve öğretmenlerin ufkunu geliştirecek Avrupa Birliği Projeleri'nde lider bir okul olan Doğa Koleji’nde proje odaklı çalışmalar büyük önem taşıyor. Doğa Okulu AB Projeler Koordinatörlüğü tarafından Ataşehir Kampüsü'müzde 26-28 Aralık 2014 tarihlerinde ‘AB Proje Yazma Eğitimi’ düzenlendi. Eğitim süresince öğretmenlere proje yazma ve yönetmenin detayları ile projelerin eğitim içerisindeki önemi konusunda bilgilendirme yapıldı.