AB PROJEMİZ 22 MART DÜNYA SU GÜNÜ ETKİNLİKLERİNDE!

22 Mart Dünya Su Günü, Kartal Doğa Kampüsü’nde de çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

ETİKETLER : ab projeleri , koordinatörlük , Eduforhealth , proje

Suyun önemine dikkat çekilen etkinlikte, ‘Okul Eğitiminde Sağlıklı Beslenme Bilincinin Arttırılması’ AB Projesine de yer verildi. Sınıf Öğretmenleri Bölüm Başkanı Ramazan Sezer’in yaptığı proje tanıtımının ardından proje kapsamında geliştirilen eğitim ve tanıtım materyalleri öğrenci ve öğretmenlerle paylaşılıp, sağlıklı beslenme bilincinde suyun önemi  vurgulandı.

Yenilikçi öğretim modelleri ve öğretmen eğitimini destekleyen projeler üretmeye devam eden Doğa AB Projeler Koordinatörlüğü  ‘Okul Eğitiminde Sağlıklı Beslenme Bilincinin Arttırılması’ konusunda AB Projesi yürütüyor. (Eduforhealth: Let’s make it better!  Raising the awareness of the triad  nutrition-health-food safety in school education  2014-1-RO01-KA200-002931)