ACARKENT ÖĞRENCİ MECLİSİ “BİLİM VE TEKNOLOJİDE KADININ YERİ” KONULU PANEL GERÇEKLEŞTİRDİ!

Acarkent Kampüsü Öğrenci Meclisi her sene gerçekleştirdiği “Teknoloji Zirvesi”nde bu sene Dünya Kadınlar Günü kapsamında seçtiği anlamlı konu ile birbirinden değerli konukları ağırladı.

ETİKETLER : bilim ve teknoloji , t-mba semineri , doğa koleji lise eğitimi , nevin çizmecioğulları , tuğba şişik , didem unat , cansu aykan

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında “Bilim ve Teknoloji’de Kadının Yeri” temasıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Teknoloji Zirvesi yine büyük ses getirdi. Bu yıl da yine alanlarında öncü ve rol model olan konuklar öğrencilerimiz ile bulutu.

IDC Türkiye Ülke Direktörü Sayın Nevin Çizmecioğulları, Zyxel İletişim Teknolojileri Türkiye Kanaldan Sorumlu Genel Müdür Sayın Tuğba Şişik, Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisi ve Akademisyen Sayın Didem Unat, Young Guru Academy (YGA) Film Yapım Sorumlusu Sayın Cansu Aykan değerli paylaşımları ile öğrencilerimize farklı bakış açıları kazandırdı.

Değerli Konuşmacı isimler, bilim, teknoloji ve iş hayatında kadın olmanın zorlukları ve kendi alanlarındaki başarı hikayelerini öğrencilerimiz ile paylaştılar. Değerli paylaşımları için konuklarımıza teşekkür ediyoruz.