ACIBADEM 2 DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ GÖZTEPE MEDICAL PARK HASTANELERİNİ ZİYARET ETTİ

Acıbadem 2 Doğa Okulu ortaokul öğrencileri 14 Mart Pi Günü ve Tıp Bayramı’nın aynı gün olması sebebiyle Göztepe Medical Park Hastanesi'ni, Medical Park Genel Müdürü Dr. Sayın Yalçın Gürsoy Yıldırım’ı ve Başhekim Dr. Sayın Ali Kemal Gürbüz’ü ziyaret etti.

ETİKETLER : Acıbadem 2 doğa koleji , pi günü , tıp bayramı , ziyaret , resfebe , Ali Kemal Gürbüz , Yalçın Gürsoy Yıldırım

Öğrencilerimiz Acıbadem 2 Doğa Okulu adına Tıp Bayramı’nı kutladılar ve çiçek takdim ettiler. Ayrıca 14 Mart Dünya Pi Günü olarak anıldığından Acıbadem 2 Doğa Koleji Ortaokul Matematik Bölümümüzün katkıları ile öğrencilerimizin  tamamladıkları isimlerine özel olarak hazırlanan ‘RESFEBE’ çalışmaları hediye edildi.

‘RESFEBE’ çalışmalarından oldukça etkilendiklerini belirten Genel Müdür Dr. Sayın Yalçın Gürsoy Yıldırım ve Başhekim Dr. Sayın Ali Kemal Gürbüz, “öğrencileriniz son derece titiz bir çalışma gerçekleştirmişler, bizleri bu önemli günde hatırladıkları için çocuklarınıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler. İlerleyen günlerde okulumuzda bir seminer vermek istediklerini belirten Başhekim Dr. Ali Kemal Gürbüz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.