ACIBADEM BİLİM DOĞA OKULU’NDA UMUT DOLU BİR SÖYLEŞİ

Acıbadem Bilim Doğa Okulu LÖSEV’e Umut Olalım sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kanal Türk’te yayınlanan Dolu Dolu Anadolu Programını hazırlayıp sunan Mert Savaş’ı ağırladı.

ETİKETLER : LÖSEV , LÖSEV’e Umut Olalım , sosyal sorumluluk , proje , Mert Savaş , kanal türk , Dolu Dolu Anadolu , program

Öğrencilerle samimi ve güzel bir söyleşi gerçekleştirerek bu anlamlı buluşmaya sosyal medya sayfasında da yer veren Mert Savaş, LÖSEV yararına yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti ve Doğa Okulu öğrencilerini tebrik etti. Acıbadem Bilim Doğa Koleji , 2014-2015 eğitim-öğretim yılında gerçekleştireceği farklı söyleşilerle lösemi hastası çocukların eğitim ve tedavilerini üstlenen LÖSEV e destek vermeye devam edecek.