ACIBADEM BİLİM OKULU 23 NİSAN COŞKUSUNU ÇOCUK ESİRGEME KURUMU’NDA KUTLADI

Acıbadem Bilim Okulu Meclisi ve öğrencileri olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kutladık.

ETİKETLER : Acıbadem Bilim Okulu , 23 Nisan , Öğrenci Meclisi , Çocuk Esirgeme Kurumu , ziyaret

Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalan 2,5 – 5 yaş arası kardeşlerimizle bir gün geçirip, onlara yalnızlıklarını bir gün olsun unutturmaya çalıştık. Ata’mızın armağanı bu güzel bayramı coşkuyla bir arada kutladık. Aldığımız kıyafet ve oyuncaklardan oluşan hediyeleri yetkililere teslim ettik. “Kapıdan içeri girdiğimiz anda, bizleri gören minikler, sevinç çığlıkları ile kucaklarımıza koştular. Bayram sevinciyle birbirimize sarılarak çocuklar ile duygu dolu anlar yaşadık…

O gün Çocuk Esirgeme Kurumu’nda gözlerindeki ışıltıyı kalplerindeki sevgiyi Acıbadem Bilim Okulu'na gönderen o güzel kardeşlerimiz, bizlere gelecekten bahsettiler. Kimi doktor kimi kahraman olmak istiyordu…O güzel hayallerini büyük heyecanla anlatan minikler ile hep birlikte şarkılar söyledik, oyunlar oynadık…” Biz çocukların ihtiyaçlarının sadece eşya olmadığını en büyük ihtiyacın sevgi ve ilgi olduğunu söyleyen Doğa Okulu Öğrencileri, Atatürk’ün emaneti bu anlamlı bayramda geleceğimizin temsilcileri olduğunu gösterdi. Acıbadem Bilim Okulu öğrenci meclisi olarak biz de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı kutluyor, tüm çocukların hayallerinin gerçek olmasını diliyoruz.