ACIBADEM BİLİM OKULU’NDA “DA VİNCİ BİLİM VE TEKNOLOJİ DERNEĞİ” İLE BİLİM RÜZGARI ESTİ!

30 Ekim 2014’te Da Vinci Bilim ve Teknoloji Enstitüsü Dernek Başkanı Müge Kanay konuğumuz oldu.

ETİKETLER : Da Vinci Bilim Ve Teknoloji Derneği , bilim , doğa , müge kanay , teknoloji , Batuhan Kuş , elif denker , plaket , inovasyon , mühendislik

Bilimin, mühendisliğin ve inovasyonun dünyadaki tüm insanların faydasına olacak şekilde geliştirilmesine öncülük etmek amacıyla kurulmuş bir kuruluş olan Da Vinci Bilim Ve Teknoloji Derneği'nin Başkanı Müge Kanay, öğrencilerle bilim ve doğa üzerine konulara değindi. Gençlerin bilime olan ilgilerini uyandırmak ve çevre sorunlarına olan duyarlılıklarını arttırmak, yaşadıkları dünyanın sosyal ve ekonomik sorunlarına dair onları farkında kılmak amacıyla Türkiye’de 1200’ün üzerinde konferans veren Kanay, öğrencilere doğa ve bilim üzerine ilginç görüntüleri paylaştı.

Seminer sırasında öğrencilerin sordukları sorulara, bilime olan ilgilerine hayran kalan başarılı bilim adamı Kanay “ bilime meraklı, ilgili gençlerle olmak çok mutluluk verici. Aldıkları eğitimin ne kadar önemli olduğunun farkına varan bu öğrencilerle bir arada olmak mutluluk verici. Türkiye’de bir bilim okulunda 9. Ve 10. Sınıfların bu denli güzel bir eğitim aldıkları için çok mutlu oldum. Ne mutlu bana ki bu değerli gençlerle yan yana geldim.” dedi.

Seminer bitiminde Meclis Başkanı Batuhan Kuş ve Kulüpler Birliği Başkanı Elif Denker, Da Vinci Bilim Ve Teknoloji Dernek Başkanı Biyoteknolog Müge Kanay’a plaketini takdim etti ve Kanay öğrencilerle resim çektirdi.