ACIBADEM KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ MECLİSİ, İSHAKLI KÖY OKULU’NDA ŞENLİK DÜZENLEDİ!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında t-MBA Öğrenci Meclisi İshaklı Köy Okulu’nda şenlik düzenleyerek minik kardeşleri ile keyifli bir gün geçirdi.

ETİKETLER : acıbadem doğa , t-mba eğitimi , sosyal sorumluluk , 23 nisan şenliği

Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyen meclis öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı köy okulunda eğitim gören kardeşleri ile birlikte geçirdi. Minik kardeşleri için etkinlikler düzenleyen meclis öğrencileri, kardeşlerine resim ve spor malzemeleri hediye etti. Dostluklarının hatırlanması için okul bahçesine birlikte tohum diken öğrencilerimiz, "İshaklı ve Doğa Koleji Kardeşlik Tohumu" bayrağını astılar. Duyarlı etkinlikleri için öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutlarız.