ACIBADEM KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ MECLİSLERİ TANJU ÇOLAK’I AĞIRLADI

Doğa Okulları Acıbadem Kampüsü Meclis Öğrencileri'nin düzenlediği "Spor ve Kariyer" konulu seminerde başarılı futbol yorumcusu Tanju Çolak’ı ağırladık.

ETİKETLER : t-mba öğrenci meclisleri , spor ve kariyer , tanju çolak , t-mba eğitim modeli , acıbadem kampüsü , seminer , altın ayakkabı

Avrupa gol rekorunu kırarak Altın Ayakkabı ödülünü alan ilk Türk futbolcu olan Tanju Çolak, Doğa Okulları Acıbadem Kampüsü t-MBA öğrencilerinin konuğu oldu. “Spor ve Kariyer” konulu seminerde sporun ve eğitimin önemine değinen Çolak, öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Akademik başarının önemine değinen ünlü futbol yorumcusu, geçmişle ilgili tek pişmanlığının üniversite okumamak olduğunu dile getirdi. Takım çalışmasının önemine de değinen Çolak, takım içerisindeki uyumun ve iletişimin başarıya olan etkisini anlattı. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Tanju Çolak, Doğa Anadolu Liseleri'nde uygulanan t-MBA eğitiminin katkılarını ve öğrencilere yurtdışında sağlayacağı avantajları iyi değerlendirmeleri gerektiğini sporla betimleyerek anlattı.

Konferans sonunda Meclis Öğrencileri eski milli futbolc ve futbol yorumcusu Tanju Çolak’a katılımı için teşekkür ederek plaket takdim etti.