ADANA DOĞA'DA ZAMAN DURDU MÜZİK KONUŞTU

Adana Doğa Koleji'nde birbirinden değerli sanatçıların seslendirdiği eserler eşliğinde keyifli bir müzik şöleni yaşandı.

ETİKETLER : Müzik , etkinlik , Adana Doğa Koleji , Madina Julmurzina , Berkay Saner , Hakan Çuhadar , Mutlu Kuloğlu , Eren Yalçın , Pınar Tenik

Adana Doğa Koleji'nde müzik şöleni yaşandı. Müzik zümresinden oluşan Mutlu Kuloğlu ve Eren Yalçın öğretmenlerimizin hazırladığı programda Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yaylı Çalgılar Bölüm Başkanı DOÇ. Dr. C. Hakan Çuhadar, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano Öğretim Görevlisi Madina Julmurzina ve Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğrencisi Berkay Saner'i ağırladı. Keman Resitali veren Berkay Saner ve Eşlikçisi Piyano Öğretim Görevlisi Madina Julmurzina Adana Doğa Okulu öğrencileri ile buluştu, Max Bruch, Henryk Sienkiewicz, J.S Bach, Pierre Rode gibi sanatçıların eserlerini seslendirdiler. Bu Resitale Katılımlarından dolayı tüm misafirlerimize İlkokul Müdiresi Pınar Tenik teşekkür etti.