ADANA DOĞA KOLEJİ'NDE İNGİLİZCE MÜZİKAL HEYECANI!

Art Spot Tiyatro muhteşem oyunları "The Tower " adlı müzikal ile Adana Doğa Okulu öğrencileriyle buluştu.

ETİKETLER : İngilizce , Müzikal , Tiyatro , The Tower , Art Spot Tiyatro , Adana Doğa Okulu

İlkokul Müdiresi Pınar TENİK, İngilizce öğretmeni Pınar AKDOĞAN, Nilgün ÖZTORUN ve Sevcan AKYILDIZ eşliğinde gerçekleşen bu projede; Müzikal oyuncularının derslere de eşlik etmesi öğrencilerimiz ile sınıfta olmaları, ders aralarında öğrencilerimiz ile İngilizce konuşmaları, oyunlarda kullanılan şarkıları birlikte söylemeleri keyifli vakit geçirmelerine sebep oldu. Okullarda İngilizce öğrenme sürecine farklı bir renk katan ve gerçekleştirilen oyun tamamen İngilizce olarak sahnelendi. Oyundaki şarkıları daha önce öğrenen öğrenciler oyun esnasında şarkılara da eşlik ettiler. Pisa Kulesi’ne ait bir hikâyenin sahnelendiği oyun sayesinde öğrenciler İngilizce dil bilgilerini pekiştirdiler.

Oyun sonunda tiyatrocularla söyleşi gerçekleştiren öğrencilerimiz, oyun akışını yakalamaları ve söyleyişteki dil yeteneklerini kullanmaları ve heyecanları çok güzeldi.