ADANA DOĞA KOLEJİ'NDE SATRANÇ ŞÖLENE DÖNÜŞTÜ...

Adana Doğa Koleji'nde bir turnuva birçok etkinlik ile şölene dönüştü..

ETİKETLER : Satranç , Beyhan Somalı , Nezihe Ezgi Menzi , Barış Esen , şölen , etkinlik

Adana Doğa Koleji'nde gerçekleşen etkinlikler şunlardı;

‘DOĞA KOLEJİ’ NDE SATRANÇ EĞİTİMİ’

Doğa Koleji'nde Satranç Eğitimi konulu söyleşi veli ve öğrencilerin yüksek katılımı ile gerçekleşti. Dünyada en yüksek satranç ünvanı olan GM ünvanlı Doğa Okulu Satranç Antrenörümüz GM Barış Esen, 2012 SBS Türkiye 1.'si A milli takım satranç sporcumuz Nezihe Ezgi Menzi’ nin katılımı ve Doğa Okulu Satranç Bölüm Başkanı Beyhan Somalı’ nın vizyonist yönetimi ile gerçekleşti.

Doğa Okulu Okul Müdiremiz Pınar Tenik’ in doğacı bakış açısıyla Adana Doğa Okulu il çapında düzenlenen Çocuk ve Yıldızlar Ligi Satranç Turnuvasına ev sahipliği yaptı. Adana’nın satranç ligi takımlarının mücadele ettiği turnuvada; Adana Doğa Okulu satranç sporları Çocuk Liginde 3. olarak finale katılma hakkı kazandılar. Doğa Okulu Yaptığı etkinlikler ile turnuvanın sıcak ve samimi bir ortamda geçmesini sağladı.

‘BİR DİLEK DİLE’

Tüm katılımcılar, etkinliği ile satranç başarı dileklerini bolanlara yazarak gökyüzüne bıraktılar. Öğrenci ve velilerin heyecanları görülmeye değerdi.

‘SATRANÇ EĞİTİMİNİN AKADEMİK BAŞARIDAKI YERİ VE ÖNEMİ’

Eğitimci-Yazar Mehmet Ali Çiçekçi’nin konuşmacı olduğu seminer yoğun ilgi gördü.

‘Doğa Okulu HATIRASI’

Satranç sporcuları hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta yarıştılar.

‘SATRANÇ RESİM SERGİSİ’

Adana Doğa Okulu öğrencileri yaptıkları satranç resimlerini sergilediler.

‘SATRANÇ TAÇLARI’

Yapılan satranç taçlarını mutluluk ve sevinçle taktılar. Satranç Antrenörümüz GM Barış Esen ve Satranç Öğretmenimiz Nesibe Esen’in üstün performansları ile birçok etkinliğin paylaşıldığı dostluk ve centilmenliğin üst düzeyde yaşandığı unutulmaz bir turnuva yaşandı. 3 gün süren satranç turnuvası; madalya ve katılım belgelerini alan satranç sporcu ve velilerinin mutlu tebessümleri ile fotoğraf karelerinde yerini aldı.