AEROBİK JİMNASTİKTE İZMİR ŞAMPİYONLUĞU ve ÜÇÜNCÜLÜĞÜ

Mavişehir 2 kampüsü öğrencilerimizden Alinnaz Gencer, Okullar Arası Aerobik Jimnastik Turnuvası'nda il şampiyonu olurken 8. sınıf öğrencimiz Nehir Girgin ise İzmir 3.lüğü elde etti.

ETİKETLER : spor başarısı , jimnastik başarısı , okullar arası jimnastik türkiye şampiyonası , alinaz gencer , mavişehir 2 doğa koleji

28 Şubat 2018 tarihinde Grup Bornova Jimnastik Salonu’nda düzenlenen “Okullar Arası Aerobik Jimnastik İzmir İl Birinciliği Trunuvası”nda öğrencimiz Alinnaz Gencer yıldız kız kategorisinde şampiyon olarak okulumuzu başarıyla temsil etti. 8. sınıf öğrencilerimizden Nehir Girgin ise 3.lük madalyasını alarak gururumuzu katladı. “Okullar Arası Türkiye Şampiyonası”nda okulumuzu temsil edecek olan öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.