AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI ÇOCUK HAKLARI DAİRE BAŞKANLIĞI'NDAN TEŞEKKÜR

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında Ankara Doğa Okulları Ortaokul ve Lise Öğrenci Meclisleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hakları Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti.

ETİKETLER : çocuk hakları , aile ve sosyal politikalar bakanlığı , bayram ince , teşekkür , öğrenci meclisleri , proje

Öğrenci Meclislerimiz gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerini Çocuk Hakları Daire Başkanı Bayram İnce'ye anlattılar. Sayın İnce, öğrencilerimize göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür etti ve öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hakları Daire Başkanı'na sundukları Çocuk Hakları'na ilişkin projeleri anlatarak, gerçekleştirmek istedikleri projelere de başlamış oldular.