AKIL OYUNLARI 2.ETAP İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Lise Matematik Bölümü’nün 9. ve 10. sınıflara yönelik düzenlediği Doğa Koleji Liselerarası Akıl Oyunları Yarışması‘nın ilk aşama sınavı 9. sınıflar için 1 Aralık’ta bütün 9.sınıf öğrencilerimizin katılımıyla ve 10. sınıflar için 8 Aralık’ta bütün 10.sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

ETİKETLER : akıl oyunları , doğa koleji matematik , lise matematik , doğa koleji yarışma , analitik düşünce
Öğrencilerimizin zihinsel kapasitelerini ve becerilerini akıl oyunları ile geliştirmeyi amaçlayan Akıl Oyunları Yarışması’nda 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz, hem eğlenceli vakit geçirdi hem de analitik düşünme teknikleri ile tanıştılar.

9. Sınıflar

Yarışmanın 9. sınıflar için 1 Aralık’ta düzenlenen 1. aşamasında İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin bütün kampüslerindeki 9. sınıf öğrencilerine e-doğa üzerinden online çoktan seçmeli sınav uygulandı ve her kampüsün üç kişilik “Akıl Oyunları Takımları” belirlendi. 2 Mart’ta uygulanacak 2. aşamada takımlara e-doğa üzerinden canlı bir online sınav uygulanacak, takımlar ortak akılla hareket edecek ve finalistler belirlenecek. Yarışmanın son aşamasında 7 Nisan’da Akıl Oyunları Türkiye Finali gerçekleştirilecek ve finalist olarak gelen takımlar yarışacak.

10. Sınıflar

Yarışmanın 10.sınıflar için 8 Aralık’ta düzenlenen 1. aşamasında İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin bütün kampüslerindeki 10. sınıf öğrencilerine edoğa üzerinden online çoktan seçmeli sınav uygulandı ve her kampüsün üç kişilik “Akıl Oyunları Takımları” belirlendi. 3 Mart’ta uygulanacak 2.aşamada takımlara e-doğa üzerinden canlı bir online sınav uygulanacak, takımlar ortak akılla hareket edecek ve finalistler belirlenecek. Yarışmanın son aşamasında 8 Nisan’da Akıl Oyunları Türkiye Finali gerçekleştirilecek ve finalist olarak gelen takımlar yarışacak.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.