Haber ve Etkinlikler

AKIL OYUNLARI 2. ETAP SINAVI TAMAMLANDI

9. ve 10. sınıflara yönelik düzenlenen Doğa Koleji Liseler Arası Akıl Oyunları Yarışması‘nın 2. aşaması tamamlandı.


Doğa Koleji Lise Matematik Bölümü’nün 9. ve 10. sınıflara yönelik düzenlediği Doğa Koleji Liseler Arası Akıl Oyunları Yarışması‘nın 9. sınıflar için 8 Aralık’ta düzenlenen 1. aşamasında Doğa Kolejinin bütün kampüslerindeki 9. sınıf öğrencilerine e-Doğa üzerinden online çoktan seçmeli sınav uygulandı ve her kampüsün üç kişilik “Akıl Oyunları Takımları” belirlendi. 8 Mart’ta uygulanan 2. aşamada takımlara e-Doğa üzerinden canlı bir online sınav uygulandı ve finalist kampüsler belirlendi:

Bursa Özlüce
Diyarbakır
Isparta
İzmir Mavişehir 3
Ankara İncek
Ordu
Çorum
Acıbadem
Ankara Çayyolu
Giresun
Çanakkale
Yarışmanın son aşamasında 3 Mayıs’ta Akıl Oyunları Türkiye Finali gerçekleştirilecek ve finalist olarak gelen takımlar yarışacak.
 
Yarışmanın 10 .sınıflar için 15 Aralık’ta düzenlenen ilk aşamasında Doğa Kolejinin bütün kampüslerindeki 10. sınıf öğrencilerine e-Doğa üzerinden online çoktan seçmeli sınav uygulandı ve her kampüsün üç kişilik “Akıl Oyunları Takımları” belirlendi. 9 Mart’ta uygulananan 2. aşamada takımlara e-Doğa üzerinden canlı bir online sınav uygulandı ve finalistler kampüsler belirlendi:

Ankara İncek
Bursa Özlüce
Çekmeköy
Sakarya
Ankara Batıkent
Ankara Çayyolu
Çorum
Diyarbakır
Hatay
Ankara Bağlıca
Antalya
Aydın
Bodrum
Çanakkale
Gaziantep
Isparta
Büyükçekmece
Yakacık
Mersin Toroslar
Ordu

Yarışmanın son aşamasında 4 Mayıs’ta Akıl Oyunları Türkiye Finali gerçekleştirilecek ve finalist olarak gelen takımlar yarışacak.
























 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL