Haber ve Etkinlikler

AKIL OYUNLARI 2023 İÇİN OKUL TAKIMLARI SEÇİLDİ

Doğa Koleji Lise Matematik Bölümü’nün 9. ve 10. sınıflara yönelik düzenlediği Doğa Koleji Geleneksel Liseler Arası Akıl Oyunları Yarışması‘nın ilk aşama sınavı 9. sınıflar için 28 Kasım’da, 10. sınıflar için 29 Kasım’da öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.


Öğrencilerimizin zihinsel kapasitelerini ve becerilerini akıl oyunları ile geliştirmeyi amaçlayan Akıl Oyunları Yarışması’nda 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz, hem eğlenceli vakit geçirdi hem de analitik düşünme teknikleri ile tanıştılar.

Yarışmanın 9.sınıflar için 28 Kasım’da düzenlenen 1. aşamasında Doğa Kolejinin bütün kampüslerindeki 9. sınıf öğrencilerine açık uçlu yazılı bir sınav uygulandı ve her kampüsün üç kişilik “Akıl Oyunları Takımları” belirlendi. Yarışmaya katılan öğrencilere katılım, okul takımına seçilen öğrencilere teşekkür sertifikaları gönderildi. 2. aşamasında 13 Şubat’ta takımlara e-Doğa üzerinden online bir sınav uygulanacak ve finalistler seçilecek. Yarışmanın son aşamasında 8 Mayıs’ta Akıl Oyunları Türkiye Finali gerçekleştirilecek ve finalist olarak gelen takımlar yarışacak.

Yarışmanın 10. sınıflar için 29 Kasım’da düzenlenen ilk aşamasında Doğa Kolejinin bütün kampüslerindeki 10.sınıf öğrencilerine açık uçlu yazılı bir sınav uygulandı ve her kampüsün üç kişilik “Akıl Oyunları Takımları” belirlendi. Yarışmaya katılan öğrencilere katılım, okul takımına seçilen öğrencilere teşekkür sertifikaları gönderildi. 2. aşamasında 14 Şubat’ta takımlara e-Doğa üzerinden online bir sınav uygulanacak ve finalistler seçilecek. Yarışmanın son aşamasında 9 Mayıs’ta Akıl Oyunları Türkiye Finali gerçekleştirilecek ve finalist olarak gelen takımlar yarışacak.
















 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL