Haber ve Etkinlikler

AKIL OYUNLARININ FİNAL ETABI TAMAMLANDI

9. ve 10. sınıflara yönelik Liseler Arası Akıl Oyunları Yarışması'nın final etabı 9. Sınıflar için 27 Nisan Çarşamba, 10. sınıflar için 28 Nisan Perşembe Teams platformunda çevrim içi gerçekleştirildi.


Öğrencilerin zihinsel kapasiteleri ve becerilerini akıl oyunları ile geliştirmeyi amaçlayan Akıl Oyunları Yarışması birinci aşamasında tüm Doğa Koleji kampüslerindeki 9.ve 10.sınıflarda toplam 6112 öğrencisine çoktan seçmeli sınav uygulanmıştı. Bu aşama sonunda her kampüsün üçer kişilik Akıl Oyunları Takımları belirlenmişti. 2. aşamada 80 lise kampüsümüzde akıl oyunları takımlarına e-Doğa üzerinden canlı online sınav yapılarak finalistler seçildi. 

3. aşamada 9. sınıf Akıl Oyunları Türkiye Finalinde olan finalistler: Acarkent, Sarıyer, Ankara Çayyolu, Çanakkale, Hatay, Büyükçekmece, Adana, Ağrı, Başakşehir, Haliç, Antalya, Ankara Batıkent, Ankara Keçiören, Gaziantep, Ataşehir-1, Çamlıca, Isparta, Acıbadem, Bostancı, Yakacık, Sakarya

3. aşamada 10. sınıf Akıl Oyunları Türkiye Finalinde olan finalistler: Ağrı, Giresun, Söke, Adana, Ankara Keçiören, Ankara Çukurambar, Ankara İncek, Sarıyer, İzmir Mavişehir-1, Antalya, Aydın, Avcılar, Ankara Çayyolu, Isparta, Kahramanmaraş, Büyükçekmece, Çekmeköy olarak belirlenen takımlar yarıştı.

9. Sınıflarda
1. Ankara Çayyolu kampüsümüz
2. Sakarya kampüsümüz
3. Antalya kampüsümüz

10. Sınıflarda
1. Ankara İncek kampüsümüz
2. Ağrı ve Ankara Çayyolu kampüslerimiz
3. Isparta kampüsümüz oldu.

Dereceye giren kampüslerimizi tebrik ediyor, öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.







DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL