ALİ İHSAN GÖKÇEN DOĞA KOLEJİ'Nİ ZİYARET ETTİ!

National Geographic Türkiye fotoğrafçılarından Ali İhsan Gökçen, Acıbadem Doğa Koleji’ni ziyaret etti.

ETİKETLER : National Geographic , Ali İhsan Gökçen , t-MBA , Acıbadem Doğa Koleji , ziyaret
Doğa'lı öğrencilerle keyifli bir sabah kahvaltısında buluşan Gökçen, t-MBA öğrencileriyle, ileride onlara rehberlik edebilecek hayat deneyimlerini paylaştı, fotoğrafçılıkla ilgili merak ettikleri soruları cevaplandırdı.  Sözlerine "Eminim büyüklerinizden bu tür şeyleri sık sık duyuyorsunuzdur. Bizim zamanımızda böyle okullar yoktu. O devrin kolejleri dahi bu kalitede bir eğitim vermiyordu. Bugün de Türkiye’de Doğa Koleji gibi bir eğitim kurumunun olduğunu sanmıyorum. Eskiden eğitim sistemimiz insan odaklı değil, iş-meslek edindirme odaklıydı. Her birey kendini kurtarma telaşına düşmüştü.  Sizler çok şanslısınız ki; Dünya standartlarında bir eğitim alıyorsunuz. “ diye devam eden  Ali İhsan Gökçen “Kişilik, farkındalık, özgüven, ne istediğini bilmek gibi kavramları öğreniyorsunuz bu okulda. Daha bu yaşlardayken proje yönetmeyi öğrenmek demek, hayatı yönetmeye başlamak demek… Hobi edinmek, arkadaşlık ilişkileri sadece iş hayatı için değil, hayatın her alanında gerekli olan özgüvenin temelini teşkil ediyor. Doğa Koleji’ni sadece bir okul değil, bir eğitim ortamı olarak görmek gerekiyor.”dedi.