"ALİ KIRCA İLE MÜNAZARA MEYDANI" GERÇEKLEŞTİ!

Televizyon ekranlarının deneyimli habercisi Ali KIRCA, Bahçeşehir Bilim Doğa Okulu’nda öğrencilerle çok keyifli bir “Münazara” gerçekleştirdi.

ETİKETLER : ali kırca , münazara , öteki bahçe , siyaset meydanı , sunucu , ortaokul , edebiyat , türkçe

Televizyon dünyasının en sevilen tartışma programı olan "Siyaset Meydanı"nın hazırlayıcısı ve sunucusu Sayın KIRCA, Türkçe bölümünün hazırlayıp sunduğu ve yönettiği “Ali Kırca ile Münazara Meydanı”nda Doğa Okulu öğrenci ve velileriyle buluştu. Münazaradan önce öğrencilerle röportaj yapan KIRCA öğrencilerin farklı soruları karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Bir süreden beri ekranlardan uzak kalan KIRCA, şu sıralarda çalışmalarını edebiyat alanı üzerine yoğunlaştırdığını dile getirdi.

Ev sahipliğini Bahçeşehir Bilim Doğa Koleji’nin yaptığı programda öğrenciler “Sosyal Medya” konusu üzerine tartıştı. Oldukça çekişmeli geçen tartışma programında öğrenciler savunmalarını en sağlam verilere dayanarak açıklarken epeyce sıcak ve hareketli dakikalar yaşandı. Münazara Meydanı adlı programı diğer kampüslerde de yapmak istediğini belirten Ali KIRCA, programın ardından “Öteki Bahçe” adlı kitabının imza gününde hayranlarıyla buluştu.