ANADOLU EFES'İN EUROLEAGUE COŞKUSUNA ORTAK OLUYORUZ

Doğa Okulu öğrencileri Anadolu Efes’in Euroleague coşkusuna ortak olmaya devam ediyor. Avrupa şampiyonasında ülkemizi başarıyla temsil eden Anadolu Efes'e Abdi İpekçi'de oynanan her maçında destek veriyoruz.

ETİKETLER : anadolu efes , euroleague , basketbol , spor
Doğa Okulu öğrenci ve öğretmenleri ile katıldığımız Anadolu Efes - Real Madrid basketbol maçında yaklaşık 1000 kişi ile izledik. Doğa Okulu olarak katıldığımız diğer maçlar ise şu şekilde;

Anadolu Efes :61 - Real Madrid :86
Anadolu Efes :78 - Brose Basket :89
Anadolu Efes :88 - Strasbourg :65
Anadolu Efes :72 - Zalgiris Kaunas :61

29 Kasım'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan ve Anadolu Efes’in baştan sona önde götürererek rahat bir galibiyet aldığı Strasbourg maçına Florya, Yakacık, Üsküdar ve Güneşli Kampüslerimizden yaklaşık 200 öğrenciyle katılmıştık. Final Four’a giden zorlu yolda ikinci tura kalma başarısı gösteren Anadolu Efes Basketbol Takımı’na bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz .