ANADOLU EFES OYUNCULARI BAĞCILAR KAMPÜSÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ!

Bağcılar Kampüsümüzü ziyaret eden Anadolu Efes oyuncularından Birkan Batuk ve Deniz Kılıçlı’la öğrencilerimiz bir araya geldi.

ETİKETLER : Bağcılar Doğa Koleji , Anadolu Efes Basketbol Takımı , ziyaret , spor

Öğrencilerimizin ve okulumuzun yoğun ilgisinden çok memnun kaldıklarını dile getiren oyunculara öğrencilerimiz söyleşi esnasında birçok soru sordular. Öğrencilerimiz Anadolu Efes takımı için kendi tasarladıkları ve hazırladıkları tabloyu oyunculara takdim ettiler. Oyunculardan imza alan ve onlarla fotoğraf çektiren öğrencilerimizin mutluluğu görülmeye değerdi. Beden Eğitimi bölümünün düzenlemiş olduğu bu söyleşiyle öğrencimiz spor yapmanın önemini kavramış oldular. Anadolu Efes oyuncularıyla yapılan söyleşide çocuklarımız; iyi sporcu olmak için disiplinli, çalışkan, sabırlı, özverili olmanın gerekliliğini bir kez daha fark ettiler.