ANAOKULLARIMIZDA İLK KARNE SEVİNCİ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nin tüm kampüslerinde anaokulu öğrencilerimiz ilk karnelerini almanın heyecanını yaşadı.

ETİKETLER : karne sevinci , doğa koleji anaokulları , yüz yüze eğitim , karne töreni , ali rıza lüle

Pandemi önemleri sebebiyle başlayan dijital karne uygulamasıyla, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz karnelerine online ortamda erişirken, yüz yüze eğitime devam eden anaokulu öğrencilerimiz karne sevinci yaşadı. Dönemin son dersine katılan ve ilk karnelerini alan minikler, 2020-2021 eğitim-öğretim yılının ilk döneminde arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle bir arada oldukları için mutlu olduklarını ifade etti.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Yüz yüze eğitime devam eden anaokulu öğrencilerimizle, maske, mesafe ve hijyen önlemlerimizi gözeterek; uzaktan eğitimde de aynı ciddiyet ve hassasiyetle dönemi tamamladık. Gösterdikleri emek ve çaba için tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tebrik edilmeyi hak ediyor. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.