ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZDEN SATRANÇ TURNUVASI'NDA ÜSTÜN PERFORMANS!

Onlar sadece 5,6 yaşındalar !!! Anaokulu öğrencilerimizden Galatasaray Satranç Arenası Açılış Turnuvası’ sında üstün performans.

ETİKETLER : Galatasaray Satranç Arenası Açılış Turnuvası , Doğa Okulu spor başarıları , başarı , spor

Galatasaray Spor Kulübü Satranç Şubesi tarafından 18-19 Ocak 2014 tarihlerinde organize edilen Galatasaray Satranç Arenası Açılış Turnuvası ödül töreniyle sona erdi. A ve B kategorilerinde 9 ünvanlı olmak üzere 300 sporcunun katıldığı turnuvada 3 tane anaokul ,4 tane 1. sınıf 1 tane de 3. sınıf öğrencimiz yarıştı. Anaokulu 5+ yaş sınıfı öğrencilerimiz 7 den 77 ye herkesin katılımına açık olan turnuvada yüksek cesaret gösterip büyükler ile maçlar yaptılar. Aldıkları satranç eğitimini maçlarına yansıtıp kazanmaları ve sevinçleri görülmeye  değerdi. Tanışma amaçlı gittikleri turnuvadan madalyalar ile döndüler. Beklenenin üstünde performans göstermeleri centilmence oynamaları çok konuşuldu. Rakiplerinin hoşgörü ve sempatilerini kazanırken yeni dostluklar kurdular. Galatasaray Satranç Arenası Açılış Turnuvası’na katılan satranç sporcularımız: BUĞRA  TOSUN                                                   22.03.2007 BAYBARS BALTACIOĞLU                                 17.05.2007 DORUK ÜLKER                                                    15.06.2007 İDİL USLU                                                           28.01.2008 AYCA GÜZEL                                                       08.04.2008 TUANA  AVCI                                                       06.10.2008 CAN ADA ANIK                                                     07.06.2007 ARDA GÜNAY                                                       21.01.2005 2007-2008-2009 doğumlu sporculara madalya ödülleri TSF Onur Kurulu Eski Üyelerinden Cemalettin Talum tarafından sunuldu. Galatasaray Spor Kulübü Satranç Şubesi Kurucusu ve Şube Sorumlusu Sn. Sinan Kalpakçıoğlu kapanış töreninde yaptığı kunuşmada, Galatasaray Spor Kulübü olarak satranca olan desteklerini sürdüreceklerini, satranç turnuvalarını geleneksel olarak düzenleyeceklerini ve Uluslararası satranç turnuvası yapmayı planladıklarını belirtti. Galatasaray Spor Kulübü olarak, satranç şubesi altyapısında yetiştirecekleri sporcularla Satranç Liglerine katılacaklarını ve hedeflerinin satrançta da Türkiye ve Avrupa Şampiyonluğu olacağını vurguladı.   Bölüm başkanımız Beyhan Somalı bu başarısından dolayı Bostancı Doğa Okulu satranç antrenörümüz Selin Gündüz’ ü kutladı. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.