ANKARA DOĞA OKULLARININ DA DESTEKLEDİĞİ "GELECEĞİN CEO'LARI" BAŞLIYOR!

Ankara Doğa Okullarının da desteklediği "Geleceğin CEO'ları" 22 Ekim 2016 Cumartesi günü Campus Gösteri Merkezinde!

ETİKETLER : nuray demirer , hasan önder , irfan değirmenci , mehmet turgut , geleceğin ceo'ları , ankara doğa kampüsü

Geleceğin CEO’ları / Future CEOs; geleceğin yöneticilerine, müdürlerine, CEO’larına, liderlerine yol göstermek ve ilham vermek amacıyla tasarlanan organizasyon gençlere ilham vermeye geliyor. Organizasyonda Doğa Okulları Ankara Kampüsleri öğrencileri ve tüm katılımcılar, 1 gün süren etkinliğe iştirak ederek yöneticilik ve liderlik sırlarını öğrenecekler.

Etkinlik konuşmacı profili alanının lideri üst düzey yöneticilerden ve alanında uzman yol gösterici eğitimcilerden oluşuyor. Organizasyon sanattan siyasete, spordan iş hayatına uzanan geniş yelpazede, her kesimden, her tarza ve ilgi alanına hitap eden içeriği ile tasarlandı.

CEO (Country-wide Educational Organizations) tarafından düzenlenen ve Ankara Doğa Okullarının desteklediği Geleceğin CEO'ları, 22 Ekim 2016 Cumartesi günü Campus Gösteri Merkezi’nde (Ankara- CEPA AVM 1.Kat) gerçekleşecektir. Etkinlikte kendi alanlarında uzman 4 konuşmacı yer alacak.

Program Konuşmacıları:
• TAV Havalimanları Esenboğa/Ankara Genel Müdürü – Nuray DEMİRER