ANTALYA KAMPÜSÜ KORO ÖĞRENCİLERİMİZ "CUMHURİYET, ÇOCUK VE ATATÜRK KONSERİ"NDE DİNLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Antalya Kampüsü 6. sınıf öğrencilerimizden oluşan okul korosu, öğrencilerimizin de yer aldığı Antalya Muratpaşa Belediyesi Gençlik Orkestrası ve ünlü tenor Hakan Aysev ile “Cumhuriyet, Çocuk ve Atatürk “ konserinde muhteşem bir geceye imza attı.

ETİKETLER : antalya kampüsü , antalya koro , cmhuriyet konseri , atatürk haftası , hakan aysev , furkan üstündağ , ender arzuman

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin içinde Doğa Koleji öğrencilerinin de yer aldığı 44 genç müzisyenden oluşan Antalya’nın ilk BigBand Gençlik Orkestrası, ‘Çocuk, Cumhuriyet ve Atatürk’ konseri için 114 kişilik Doğa Koleji Öğrenci Korosu’yla bir araya geldi. Orkestra şefliğini Furkan Üstündağ, koro şefliğini Ender Arzuman’ın yaptığı, Alper Kuş’un solist olarak yer aldığı ile ‘Çocuk, Cumhuriyet ve Atatürk’ konseri Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirildi.

Müzik öğretmenimiz Ender Arzuman’ın yönetimindeki koromuz orkestray, Cumhuriyet ruhunu taşıyan birbirinden anlamlı şarkılarla eşlik etti. Hakan Aysev’in de konuk sanatçı olarak bulunduğu konserde öğrencilerimiz tüm izleyenleri adeta büyüledi. Hoş Gelişler Ola marşıyla başlayan konserde Muratpaşa Belediyesi Gençlik Orkestrası ve Doğa Koleji Öğrenci Korosu Kenan Doğulu’dan Athena’ya, Alış Veysel’den Neşet Ertaş’a 12 şarkı seslendirdi. Muhteşem konser İzmir Marşı'yla sona erdi. Yoğun ilgi gören konserde öğrencilerimiz ve değerli müzisyenler uzun süre ayakta alkışlandı.

Konsere konuk sanatçısı ünlü tenor Hakan Aysev, koro öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tek tek tebrik ederek başarılar diledi.