ANTALYA KONYAALTI DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI MATEMATİK SERGİSİ!

Antalya Konyaaltı Doğa Koleji'nde 10 Kasım saat 09:05’te Matematik Saatleri Durdu...

ETİKETLER : matematik , sergi , 10 kasım , Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk , Özlem TUNÇLU , Öznur ŞAHİN , Yener ARIK ve Şennur DOĞANER , Ceyhun DEVECi

Antalya Konyaaltı Doğa Okulu öğrencilerinin 10-16 Kasım Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 76. ölüm yıldönümüne özel olarak hazırladıkları Matematik Saatleri görkemli bir açılışla Migros AVM ziyaretçilerinin beğenisine sunuldu. Matematik Öğretmenleri Özlem TUNÇLU, Öznur ŞAHİN, Yener ARIK ve Şennur DOĞANER’in önderliğinde açılan sergide öğrencilerin yapmış olduğu matematiksel işlemler içeren resimler sergilendi.

12 Kasım Çarşamba gününe kadar Antalya Migros AVM’de sunulan sergiyle ilgili olarak Konyaaltı Doğa Okulu Ortaokul Müdürü Ceyhun DEVECİBu anlamlı güne özel olarak öğrencilerimizin matematiksel zekalarını kullanarak ortaya çıkardıkları bu sergi Türkiye’de bir ilk. Yapmış olduğumuz bu tür etkinliklerle yaratıcı düşünen, duyarlı ve analitik bakış açısı gelişmiş, Atamız gibi bilime ve sanata önem veren bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor ve Doğa Okulu Ailesi olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 76. yılında saygıyla ve minnetle anarken, ilke ve devrimlerine yürekten bağlılığımızı yineliyoruz. Atamıza olan sevgimiz, saygımız ve inancımız her daim sürecektir.” dedi.