ANTALYA KONYAALTI KAMPÜSÜMÜZDEN YÜZMEDE ALTIN MADALYA

Doğa Okulları Antalya Konyaaltı Kampüsü öğrencimiz Atakan Ercan, Anadolu Yıldızlar Yüzme Ligi Yarı Finalinden altın madalyayla döndü.

ETİKETLER : yüzme başarısı , antalya yüzme eğitimi , doğa okulları , okul sporları , yüzmede madalya , atakan ercan , türkiye yüzme şampiyonası , doğa okulları spor

11-13 Mart 2017 tarihlerinde, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Yüzme Ligi yarı final turnuvasında mücadele eden Antalya Konyaaltı Kampüsü 4. sınıf öğrencilerimizden Atakan Ercan, altın madalya kazanarak birinci olmuştur. Öğrencimiz, 13 ilden 470 öğrencinin mücadele ettiği yarı final mücadelesinde okulumuzu başarıyla temsil etmiş ve Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ediyor, Türkiye finallerinde başarılar diliyoruz.