ATAŞEHİR 1 KAMPÜSÜ BASKETBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON OLDU

Doğa Koleji Ataşehir-1 Kampüsü, Özyeğin Üniversitesi ÖZÜ CUP 2019 Basketbol Turnuvası'nda İstanbul’un en iyi 20 özel okulu ve devlet okullarının katılımıyla gerçekleşen turnuvada finale yükselmesinin ardından, final maçında da başarı göstererek şampiyon oldu.

ETİKETLER : basketbol turnuvası , doğa ataşehir kampüsü , spor başarısı

Doğa Koleji Ataşehir-1 Kampüsü öğrencileri basketboldaki başarısını bir kez daha kanıtlayarak, Özyeğin Üniversitesinde düzenlenen ÖZÜ CUP 2019 Basketbol Turnuvası'nda finale kaldı. Öğrenciler, turnuvaya; öncelikle il maçlarına katılarak hazırlandı.

İl maçlarında da başarı gösteren ve ÖZÜ CUP 2019 Basketbol Turnuvasına tam konsantrasyonla katılım sağlayan öğrenciler, ilk tur grubunda 4 maçı da kazanarak namağlup olarak bir üst tura lider olarak yükseldi. Yarı final maçında da başarı sağlarken finale kalmaya hak kazandılar. Üstün bir performans sergileyen öğrenciler, finalde güçlü rakiplerini çekişmeli geçen maç sonucunda yenerek coşku ve heyecanla geçen turnuvanın ardından şampiyon oldu.

ÖZÜ CUP 2019 Basketbol Turnuvası, başarı gösteren öğrenciler için Özyeğin Üniversitesine tam burslu kayıt imkanı yarattı.