ATATÜRK ve 100.YIL KONSERİ

Doğa Koleji “Atatürk ve 100. Yıl Konseri” bugün saat 20.00'de İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek. #CumhuriyetinDoğası ile bu görkemli gecede buluşuyoruz. @dogaokullari Instagram hesabımızdan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Instagram'da izlemek için tıklayınız...

Türkiye’nin lider eğitim kurumu olarak yıl içerisinde öğrencilerimize müzik derslerinde verdiğimiz enstrüman ve koro eğitimleri, eşsiz şarkı ve türkülerle geceye damga vuracaklar. Tüm veli ve öğrencilerimizi bu büyüleyici geceye davet ediyoruz.