AVCILAR BİLİM OKULU LİSE ÖĞRENCİ MECLİSİ AVUKATLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Avcılar Bilim Okulu lise öğrenci meclisi Avukatlar Günü'nde Avukat Gülsüm Öner Yetgin'i ağırladı.

ETİKETLER : avcılar bilim okulu , 5 nisan avukatlar günü , gülsüm öner yetgin , hukuk kariyeri , t-MBA semineri , öğrenci meclisi

Hukuk sisteminin ayrılmaz bir parçası olan avukatlar, “Adalet mülkün temelidir” anlayışı ile toplumdaki hak ve özgürlüklerin savunucusu olarak fedakârca hizmet etmeleri nedeniyle gençlerin tercih ettikleri meslekler sıralamasında ön sırada yer alıyor. Bu sebeple “Avukatlık” mesleği, Avcılar Bilim Okulu t-MBA öğrencilerince seminer konusu olarak alındı.

5 Nisan Avukatlar Günü sebebiyle Avcılar Bilim Doğa Anadolu Lisesi’nde düzenlenen söyleşiye Avukat Gülsüm ÖNER YETGİN katıldı. Hukuk Fakültesine gitmeyi düşünen öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlayan YETGİN hukuk kariyerinin zorlu süreçlerini de anlattı. Hem Türk hukuk eğitim sistemi hem de yurt dışında hukuk eğitiminden bahseden YETGİN, t-MBA öğrencilerine hukuk eğitimi için önerilerde bulundu. Bir hukukçu olmanın avantaj ve dezavantajları hakkında bilgiler veren YETGİN, t-MBA öğrencileri tarafından büyük bir ilgi ile dinlendi.

Seminer sonunda Avcılar Bilim Doğa Anadolu Lisesi t-MBA öğrencileri, konukları olan Avukat Gülsüm ÖNER YETGİN’in Avukat Günü'nü kutladılar.