AVCILAR DOĞA MEDYA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!

Avcılar Bilim Okulu Meclis öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu ödül töreni büyük ilgi uyandırdı.

ETİKETLER : Avcılar Doğa Koleji , Meclis , ödül töreni

Öğrenciler yaptıkları anket sonucu seçtikleri ünlülere ödülleri takdim ettiler. Bu muhteşem geceye Ceyda Ateş, Tuğba Altıntop, Cem Aslan, Cem Öğretir, Gizem Özdilli, Nur Viral,  Pelin Suade, Bülent Yetiş, Nebahat Sekman, Ali Eşitmez, Ece Uslu, Yüksel Aman, Salih Keçeci, Riccon İlhan Doğan, Timuçin Güner, Simge Tertemiz, Arzu Altıntaş gibi ünlü isimler katıldı. "En iyi Showman" ödülüne layık görülen Okan Bayülgen ise ödülünü "Makina Kafa" programında öğrencilerimizden aldı. Programın videosu için tıklayınız...

Ödüllerini alanların özellikle üstüne basa basa söyledikleri bir şey vardı "Bu zaman kadar aldığımız en anlamlı hediyeydi çünkü bunu öğrencilerden aldık." Basında da büyük yankı uyandıran gece öğrencilerin ünlülerle çektiği selfieler ile son buldu.