AVRUPA DİLLER GÜNÜ’NÜ DOĞA OKULLARI İLE KUTLAYIN!

Doğa Okulu Yabancı Diller Bölümü çeşitli etkinlikler ile yeni bir dil öğrenmenin öneminin altını çizmek amacıyla 26 Eylül’de European Day of Languages - Avrupa Diller Günü'nü kutluyor.

ETİKETLER : Avrupa Diller Günü , Doğa Okulu Yabancı Diller Bölümü , European Day of Languages , Dil , Avrupa Konseyi , kültür

Toplumu dil öğrenmenin önemi hakkında bilinçlendirmek, çokdilliliği ve kültürler arası anlayışı geliştirmede dil öğrenmenin etkisine dikkat çekmek; okul içinde veya okul dışında, ister profesyonel ihtiyaçlar için isterse de okumak ya da eğlence ve seyahat amaçlı olsun hayat boyu dil öğrenimini teşvik etmek amacıyla Avrupa Konseyi, her yıl 26 Eylül’ü Avrupa Diller Günü (European Day of Languages) olarak ilan etti.

Dilsel farklılıkların daha yüksek bir kültürler arası anlayışa ulaşmada önemli bir araç olduğu ve kıtamızın zengin kültürel mirasının anahtarı olduğu bilincinde olan Doğa Okulu Yabancı Diller Bölümü çeşitli etkinlikler ile yeni bir dil öğrenmenin önemiminin altını çizmek amacıyla 26 Eylül’de European Day of Languages - Avrupa Diller Günü'nü kutluyor.

Avrupa Diller Günü’nü Doğa Okulu ile kutlayın!