AVRUPA'NIN EĞİTİMCİLERİ GÜNEŞLİ DOĞA KOLEJİ'NDE

Güneşli Doğa Okulu öğrenci meclisleri; Danimarka, Almanya, Slovenya, Fransa, Polonya, İtalya, İngiltere ülkelerinden gelen öğretmen ve öğrencileri okullarında ağırladı.

ETİKETLER : Güneşli Doğa Koleji , t-MBA , Fen Laboratuvarı , Doğa Okulu projeleri , heykel , öğrenci meclisleri

Konferans salonunda t-MBA sistemini tanıtan öğrenciler, sonrasında konuklarını sanat sokağına alarak Ebru ve Yutong'dan heykel çalışmaları yaptılar. Spor salonunda çeşitli spor etkinliği yapan konuklarımızla birlikte yemek yediler. Yemek bitiminde Fen Laboratuvarı'nda hücre inceleme, kan gurubu tayini deneylerine katılan misafirlerimiz okulumuzdan ayrılmadan önce "bizim ülkelerimizde de böyle bir program var ancak t-MBA kadar gelişmiş değil, böyle bir eğitim modeline sahip olduğunuz için çok şanslısınız" dediler.