AYDIN DOĞA OKULLARI ŞAMPİYON!

Aydın Doğa Okulu bu yıl da şampiyon olarak başarısının tesadüf olmadığını kanıtladı. 29 Kasım 2012 tarihinden beri liseler arası resmi müsabakalarda 762 gündür maç kaybetmeyen Doğa Okulu bu sene de tüm maçlarını kazanıp tekrar şampiyon oldu.

ETİKETLER : başarı , spor , şampiyonluk , Türkiye şampiyonası , aydın doğa , genç basketbol

Aydın İli Liselerarası Genç Erkekler Basketbol Müsabakalarında mücadele eden 45 takım arasından final oynama hakkını elde eden Aydın Doğa Koleji ve Adnan Menderes Anadolu Lisesi arasındaki maç uzun yıllar akıllardan çıkmayacak anlara sahne oldu. Efeler Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın birinci periyodunu 19-15, ikinci periyodunu 31-29, üçüncü periyodunu 45-41 ADMAL önde kapattı. Rakibine nefes aldırmayan Doğa Koleji, 55-55 berabere biten müsabakayı uzatmada 64-63 kazanarak geçen yıl elde ettiği şampiyonluğu bu yılda bırakmayarak şampiyonluk kupasına adını altın harflerle kazımayı bildi.

Aydın Doğa Koleji'nin genç sporcularını ve antrenörlerini tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonası'nda başarılar diliyoruz.