BAHADIR ÖZDENER'DEN DOĞA KOLEJİ'NDE WORKSHOP!

Ünlü Senaryo Yazarı Bahadır Özdener, Ataşehir Doğa Koleji'nde “Senaryo Yazma Ve Karakter Yaratma Workshop”ı Yaptı...

ETİKETLER : Bahadır Özdener , t-MBA , workshop , Ataşehir Doğa Koleji

t-MBA her geçen gün iş dünyası kadar medya ve iletişim sektörünün de ilgisini çekmeye ve yenilikler yaratmaya devam ediyor. Kurtlar Vadisi ve daha birçok TV dizisinin senaryo yazarı olan Bahadır Özdener Eylül’den beri Ataşehir Doğa Koleji'nde t-MBA derslerine giriyor ve öğrencileri onun iletişim ve yaratıcılık üzerine görüşlerini ilgiyle takip ediyorlar. Bahadır Özdener paylaşımlarının ve bağlarının giderek arttığı öğrencileri ile birlikte tüm diğer Doğa kampüslerinden gelen yaklaşık 300 öğrenciye 20 Ocak Pazartesi günü senaryo yazma ve karakter yaratma konusunda bir workshop verdi. Senarist olmanın inceliklerini ve zorluklarını anlattığı yaklaşık 3 saat süren seminer boyunca öğrencilerine notlar aldıran Bahadır Özdener, bu workshop’ların konu ile ilgilenen öğrencilerle devam edeceğini, sonuçta bir senaryo grubu oluşturmayı planladığını belirtti. Seminer sonunda katılımcı öğrencilere sertifikaları verildi ve öğrenciler böyle bir çalışmaya katılmaktan ve öğrendiklerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.