BAŞARILI SPORCULARIMIZ A MİLLİ TAKIM FORMASIYLA AVRUPA BASKETBOL ŞAMPİYONASI'NDA!

Başarılı sporcularımız A Milli Takım Formasıyla 2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele ediyor!

ETİKETLER : doğa okulları spor başarıları , okul sporları , milli takımlar , avrupa basketbol şampiyonası 2015 , Melih Mahmutoğlu , Kartal Özmızrak , Samet Geyik , Emircan Koşut

Vizyonunda kaliteli ve kültürlü sporcu yetiştirmek olan Doğa, ülkemiz sporuna katkıda bulunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 8 – 20 Temmuz tarihleri arasında Yunanistan’ın Girit Adası’nda düzenlenen Avrupa Ümit Erkekler Basketbol Şampiyonası’nda mücadele eden öğrencilerimiz bu yıl Doğa Okulları mezunu olarak 2015 FIBA Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda sahaya çıktı.

Milli Takımda yer alan mezun öğrencilerimiz Melih Mahmutoğlu, Kartal Özmızrak, Samet Geyik, Emircan Koşut ve Cedi Osman'a 20 Eylül'e kadar sürecek şampiyonada başarılar diliyoruz.

Spor Doğamızda Var!

Doğa Okulları; öğrencilerine sunduğu eşsiz sportif imkanlarla onların spora olan yatkınlıklarını ve yeteneklerini pekiştiriyor. Daha okul öncesi dönemde başlayan ve sporu sevdiren Doğa Okulları, ilköğretim 3. sınıftan itibaren öğrencilerini branşlaşmaya yönlendiriyor. Akademik başarıların yanında spor ve sanat başarılarına da önem veren ve öğrencilerini her alanda hayata donanımlı hazırlayan Doğa Okulları, öğrencilerine yurt içinde ve yurt dışında da pek çok imkan sunuyor. Doğa Okulları'nın başarılı sporcuları milli takımlarda, NBA’de ve pek çok farklı uluslararası platformda kendine yer buluyor.

*Erken kayıt avantajları ve özel okul başvuruları devam ederken Türkiye’nin en büyük k12 eğitim kurumu olan Doğa Okulları yeni eğitim-öğretim yılına hazır… Özel okul kayıt sürecinde Doğa'yı tercih edecek olan veliler; erken kayıt formu ile Doğa Okulları'na ulaşabiliyor ve ayrıcalıklarla dolu bir eğitim sürecine dahil oluyorlar. Her yıl YGS, LYS ve TEOG gibi ortak sınavlarda Türkiye’nin en başarılı okulu olan Doğa, özel okullar erken kayıt döneminde öğrencilere sportif ve akademik başarılarına göre %100’e varan burs imkanı da sunuyor. Bu yıl uygulanmaya başlanan ve özel okul başvuruları esnasında devlet tarafından verilen eğitim desteği de Doğa'da sizi bekliyor!