BAŞARILI YAZAR İPEK ONGUN, İSKENDERUN KAMPÜSÜNDE ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU

Öğrencilerimiz "Yazarlar ile Söyleşi ve İmza Günü" etkinliklerimiz kapsamında, Türk edebiyatının değerli ismi İpek Ongun ile bir araya geldi.

ETİKETLER : İpek ongun , yazar , söyleşi , üye , iskenderun doğa , genç edebiyat

Eserleri ile ülkemizin genç nesillerine yeni ufuklar kazandıran İpek Ongun, söyleşisinin ardından öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı ve öğrencilerimizle eserlerini imzaladı. Gençlik romanlarından sonra gençlere yaşama kültürü ve kişisel gelişim konularında yardımcı olmasını amaçladığı kitaplar da yazan ünlü yazar, yazmaya nasıl ve ne zaman başladığını, yazarken hangi duygular içinde olduğunu ve genç yazarların nasıl bir yol izlemesi gerektiğini öğrencilerimizle paylaştı.

Doğa Koleji İskenderun Kampüsü olarak başarılı yazarımızı ağırlamaktan gurur duyuyor, İpek Ongun'a şükranlarımızı sunuyoruz.7