BAŞARILI YÖNETMEN ARAM GÜLYÜZ ÇAMLICA KAMPÜSÜNDE t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSİNİN KONUĞU OLDU!

ETİKETLER : t-mba semineri , aram gülyüz , lise eğitimi , girişimcilik dersi , inovasyon dersi , bercuhi beberyan , öğrenci meclisi , çamlıca doğa

İş, sanat ve akademi dünyasının duayenlerini kampüslerinde ağırlayan meclis öğrencilerimiz rol model seminer organizasyonlarına devam ediyor. Çamlıca Kampüsü Öğrenci Meclisi, Yeşilçam'ın ''En Üretken Muzip Yönetmeni'' diye anılan Aram Gülyüz ve onun hayatını kaleme alan değerli yazar Bercuhi Berberyan'ı ağırladı.

Konuklarımız gerçekleşen söyleşide yönetmenlik, yapımcılık, senaristlik ve yazarlık alanlarında engin bilgilerini öğrencilerimiz ile paylaştı. Bu alanlara ilgisi olan öğrencilerimiz merak ettikleri sorularını değerli konuklarımıza iletti. Keyifle geçen söyleşinin soru cevap kısmı öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Aram Gülyüz'e plaketini Öğrenci Meclis Başkanımız Aleyna Ongun, Bercuhi Hanım'a çiçeğini Medya ve İletişim Başkanımız Bensu Aşçıoğlu takdim etti.