BASKETBOLDA İSTANBUL'UN DA ŞAMPİYONU DOĞA KOLEJİ

Doğa Koleji'nin genç sporcuları Türkiye'nin dört bir yanında başarıdan başarıya koşuyor. Doğa Türkiye'den gelen şampiyonluklardan sonra İstanbul'da da kupayı kaldıran taraf Doğa Okulu oldu.

ETİKETLER : spor , basketbol , istanbul liseler basketbol finali , Doğa Okulu başarı , şampiyonluk

Öğrencilerine sunduğu sportif ve sosyal imkanlarla onların yeteneklerini geliştirmelerine imkan veren Doğa Okulu sporun her dalında başarıdan başarıya koşuyor. Binicilikten basketbola, voleyboldan hentbola kadar pek spor branşında mücadele eden öğrencilerimiz bu sezonda başarıdan başarıya koşuyor.

Liselerde Çifte Şampiyonluk

İstanbul Liseler Genç Bayanlar kategorisinde mücadele eden takımımız final maçında Tercüman Koleji'ni 48-43 yenen takımımız 4. kez üst üste İstanbul Şampiyonu oldu.
  Kadıköy Caferağa Spor Salonu'nda 12.30'da oynanan bayanlar finalinin ardından 13.45'te erkek takımımız Özel Mürüvvet Evyap Koleji ile İstanbul finalinde karşı karşıya geldi. Rakibini 69-66 yenen takımımız 7. kez İstanbul Şampiyonu oldu.

Ortaokulların Şampiyonu da Doğa Koleji

İstanbul Ortaokullar Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden Bostancı Doğa Okulu erkek takımımız Esenyurt Okyanus Koleji'ni 50-45 yenerek İstanbul Şampiyonu oldu. Aynı turnuvada Cevizlibağ Doğa Koleji erkek takımı da 3. oldu.

Doğa Türkiye şampiyonlukları için

tıklayınız...