BENİ ANLA! SİZ DE DESTEK OLUN, ONLARI YALNIZ BIRAKMAYALIM

Yürüme engelli dostlarımızın yollarına umutla devam etmeleri için onlara ışık oluyoruz. 7 Mayıs’ta Bostancı Doğa Okulu’nda buluşalım!

ETİKETLER : sosyal sorumluluk , tekerlekli sandalye , akülü sandalye , yardım kampanyası , engelli basketbol takımı , bostancı doğa koleji

Doğa Okulu öğrencileri yeni bir sosyal sorumluluk projesi için çalışmalarına başladı. BENİ ANLA projesiyle, her yıl engelli ve zor hayat koşullarına sahip insan gruplarını deneyimlemek, onların hayatlarına dokunmak ve umutlarına ışık olmak için yola çıktık. Biz bu yıl yürüme engelli dostlarımızın yollarına umutla devam etmeleri için onlara ışık oluyoruz.

7 Mayıs’ta Bostancı Doğa Koleji’nde gerçekleşecek etkinliğimizde bağışlar yoluyla toplanan tekerlekli sandalyelere önce biz oturup onların yaralarını deneyimleyecek, GS Basketbol Engelli Takımının maçını izleyecek, akülü yada tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine hediye edecek, mini konserler ve eğlenceli etkinliklerle hep birlikte eğieneceğiz. Ulusal tv kanallarının da destek vereceği bu önemli günde sizde BENİ ANLA çığlıklarına sessiz kalmamak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek ve projenin tüm Türkiye’ ye yayılarak bir yardım zinciri oluşturmasına katkıda bulunmak, onlara engelsiz bir gün geçirtmek için 7 Mayıs’ta Bostancı Doğa Koleji’nde buluşalım.

Etkinlik Programı
9:30-10:00  Açılış Töreni