BERGAMA KAMPÜSÜ’NDEN YENİ BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ!

“Her şey bir gülümseme için. Haydi onları gülümsetelim.” sloganı ile yola çıktılar.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk , proje , oruçlar köyü ilkokulu , bergama kampüsü , bergama , matematik zümresi

Bergama Kampüsü Matematik Öğretmenleri Hande Kukul, Funda Aydın, Özlem Şeref, Ferdi Karaca ve kampüs öğrencileri sosyal sorumluluk projesine imza atarak bir köy okulunda eğitim gören minik kardeşlerine yardım eli uzattılar.

Bergama Kampüsü Öğrencileri projeye destek vermek adına kendi müzik grubu ile kampüslerinde konser düzenlediler. Konser biletlerini sosyal sorumluluk projesine dikkat çekmek adına kitap ayraçları şeklinde tasarlayıp satışa sundular. Bilet satışlarından elde edilen gelir ile Bergama Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen Oruçlar Köyü İlkokulu’na yardım düzenlediler. Yardım kapsamında kırtasiye malzemeleri ve giyim eşyaları temin edildi. 31 Mayıs 2016 Salı günü Matematik zümresi ve öğrencilerle birlikte Oruçlar Köyü’ne sosyal sorumluluk projelerini tamamlamak için yardımlarını teslim ettiler. Öğrencilerle hoş vakit geçirebilmek adına kendi Bergama Kampüsü Öğrencileri ile Oruçlar Köyü Öğrencileri ile “futbol” ve “hulahop” turnuvası düzenlendi.

Öğrenciler ve değerli velilerin katkısıyla köy okulunda bulunan 39 öğrenciyi sevindirmenin ve eğitimlerine destek olabilmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Oruçlar Köyü İlkokulu’nda görev yapan idareci ve öğretmenler bu projeyi gerçekleştirdikleri için Doğa Okulları öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ettiler. Emeği geçen tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.