BEST MATH PROJESİNDE UYGULAMA DERSLERİ TAMAMLANDI

Doğa Okulları Lise Matematik Bölümü’nün organize ettiği Dünyanın En İyi Matematik Dersi - Best Math projesinin dersleri 13 pilot kampüste 8 hafta boyunca başarıyla uygulandı.

ETİKETLER : best math , matematik eğitimi , singapur eğitim sistemi , doğa liseleri eğitim , doğa liseleri başarı , pisa başarısı

Ankara İncek, Antalya Bilim, Ataşehir 1, Ataşehir 3 Bilim, Avcılar Bilim, Aydın, Bayrampaşa, Beykent, Bursa, Çekmeköy, Gaziantep, İskenderun, Manisa kampüslerimizde gerçekleştirilen uygulama derslerindede TIMSS 2015 ve PISA 2015 raporlarında ilk sırada yer alan Singapur’daki lise matematik derslerindeki öğretim yöntemleri kullanıldı.

Uygulama dersleri öncesinde öğretmenlere; içerik, soru ve çözümlerinin yer aldığı ders sunumu ve sınıf ortamında çekilmiş video linki paylaşılıyor. Soyuttan somuta, farklı yöntem ve teknikler, bireysel hızda ilerleme, problem çözümü, materyal kullanımı, sosyal medya kullanımı, teknoloji Kullanımı, yazılı sınav uygulaması dersleri işleniyor. Ayrıca derslerde Singapur'un eğitim sistemi, lise matematik dersleri, matematik yazılı sınavları ve Singapur Matematiği hakkında bilgilendirmeler de yapıldı ve öğrencilerle matematikte başarıyı arttıracak yöntemler değerlendirildi.