BEYAZ BİR GELECEK İÇİN SÜT İÇİN!

Doğa İlkokul öğrencileri süt içmenin önemine dikkat çekmek ve farkındalığını arttırmak amacıyla ünlü futbolcuların da destek verdiği güzel bir organizasyona katıldı.

ETİKETLER : dünya süt günü , engelsiz yaşam vakfı , Ergün Penbe , Hakan Ünsal , Elvir Baljic , Fatih Akyel , Savaş Demiral , beyaz gelecek , başakşehir doğa kampüsü

25 Mayıs Dünya Süt Günü kapsamında Ankara Engelsiz Yaşam Vakfı'nın düzenlediği “Beyaz Gelecek için Süt için” etkinliğinde Doğa Okulları Başakşehir Kampüsü ilkokul öğrencileri de yerini aldı. Ünlü futbolcular Ergün Penbe, Hakan Ünsal, Elvir Baljic, Fatih Akyel ve Savaş Demiral gibi futbolcularla birlikte yapılan maçta Engelsiz Yaşam Vakfı çocuklarımız harika bir gün geçirdiler. Doğa öğrencileri özel gereksinime ihtiyaç duyan çocuklarla hem eğlendiler, hem de ünlü futbolcularımızla birlikte maç yaptılar. Organizasyonda down sendromlu ve otizmli çocuklarımız gösterileriyle etkinliğe renk kattılar.

‘’Sağlıklı bir vücut için süt için’’

Çocuklarla içli dışlı olan ve onların sempatisini kazanan futbolcularımız öğrencilerimize nasihatlerde bulundu. Hep birlikte ’’ Beyaz bir gelecek için süt için’’ sloganları atıldı. Futbolcular, çocuklarla bol bol fotoğraf çektirip, çocuklara süt dağıtarak eğlenceli görüntülere imza attı. Organizasyonda en çok ismi geçen ünlü futbolcu Ergün Penbe ev sahipliği yaptığı halı sahada kapanış konuşması yaparak Doğa öğrencilerine ve tüm katılımcıları teşekkür etti.