BEYKOZ DOĞA'DA ALİ KIRCA iLE MÜNAZARA MEYDANI

Türkiye’nin en tanınmış haber bülteni sunucusu Ali Kırca, Beykoz Doğa Kampüsü’nde öğrencilerle çok keyifli bir münazara gerçekleştirdi.

ETİKETLER : Ali kırca , münazara , Beykoz doğa , siyaset , moderatör , sunucu , haber bülteni , dedemin kırmızı kamyonu

Siyaset Meydanı programındaki tartışmalara benzer bir yaklaşımla öğrencilere tarafsız moderatör tavrıyla örnek olan Kırca, münazaraya katılan öğrencileri çok başarılı bulduğunu dile getirdi.

Yıllarca ekranların en sevilen tartışma programı hâline gelen Siyaset Meydanı programının hazırlayıcısı ve sunucusu Ali Kırca, Beykoz Doğa Kampüsü Öğrencileri’nin hazırladığı “Ali Kırca ile Münazara Meydanı”nda öğrenci ve velilerle buluştu. Yapılan Münazarada günümüzün de önemli sorunlarından olan internet ve sosyal medya bağımlılığı derinlemesine ele alındı. Olumlu ve olumsuz yönleri kıyasıya tartışıldı. Öğrenciler Ali Kırca’nın da yönetimiyle göz dolduran bir bilgi şölenine imza attılar. Amacın tartışma kurallarına uygun olarak kendi tezini savunma olduğunu keşfeden öğrenciler, dinleyicilere de keyifli anlar yaşattı. “Çocukların hayalleri geleceğimizi inşa edecek.” diyen Ali Kırca “umut”un kazandığını ilan ederek dinleyici ve izleyicilerinin gönlünde de yeni umutların filizlenmesini sağladı.

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Ali Kırca, edebiyat dünyasına kazandırdığı eserlerle de öğrencilerin gönlünü fethetti. Münazara Meydanı’nın ardından çocuk edebiyatının çok sevilen kitapları arasına yerleşen “Dedemin Kırmızı Kamyonu” isimli kitabını imzaladı. Öğrencilerin ve velilerin büyük ilgi gösterdiği imza gününe Ali Kırca hem kitapları imzaladı hem de öğrencilerle hatıra fotoğrafları çektirerek hoş sohbetler gerçekleştirdi.