Bİ'DÜNYA İYİLİK İÇİN, IŞIKLARI BİR SAAT KAPATIYORUZ

Bi' Dünya iyilik için dünyanın geleceğine destek veriyoruz! 19 Mart / 20:30'da ışıkları bir saat kapattık!

ETİKETLER : earth hour , dünya saati , sosyal sorumluluk , çevre sorunları , küresel ısınma , enerji tasarrufu , wwf-türkiye

Öğrencilerini sosyal sorumluluk vizyonuyla yetiştiren Doğa Okulları, tarihin en büyük kitlesel çevre hareketlerinden birine dönüşen Dünya Saati projesine bu yıl da destek veriyor. Çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla 2007 yılından bu yana WWF-Türkiye tarafından düzenlenen Dünya Saati (Earth Hour) projesine bu Doğa Okulları tüm kampüsleriyle katıldı.

Sorumluluklarımızın Farkındayız!
Doğaya karşı sorumluluk bilinci kazanmış, sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak yer alan nesiller yetiştirmek amacıyla Doğa Okulları kurulduğu günden bu yana birçok projede yer alıyor.

Dünya Saati’nin uygulandığı 19 Mart Cumartesi günü 20.30’dan itibaren bir saat boyunca tüm Doğa Okulları kampüslerinde ışıklar karartıldı. Doğa Okulları’nın öğrenci, veli ve çalışanları da kendi evlerinde bir saat boyunca ışıkları karartarak Dünya Saati’ne katıldı.

Tüm dünyada 10 binden fazla kentsel simge ve anıtsal yapının bir saatliğine karanlıkta kaldığı Dünya Saati’ne Türkiye bu yıl Truva Atı, Efes Antik Kenti, Peri Bacaları ve Selimiye Cami’nin ışıklarını kapatarak tarihi bir destek veriyor. Türkiye’de Boğaziçi Köprüsü, Sultanahmet Cami ve Aya Sofya Müzesi gibi Türkiye’yi simgeleyen 23 önemli yapı da yıllardır destek verdiği Dünya Saati’ne bu yıl da katılarak yine ışıklarını bir saatliğine kapattı.